MILLÄ PUOLELLA SINÄ OLET?

Tänä päivänä monet kristityt juoksevat pakoon tulevia koko ajan lisääntyviä kauheuksia. Niin kutsutut profeetat käskevät ihmisiä tulemaan heidän suojasatamaansa. Kristityt juutalaiset saavat kehotuksia mennä takaisin Israeliin pakoon odotettavissa olevaa Amerikan talouden romahdusta.
Tiedän, missä haluan olla, kun kaikki hajoaa. Kun markkinat murtuvat, haluan mennä takaisin Wall Streetille, jossa olin, kun tapahtui talouden luhistuminen lokakuun 19. 1987. Haluan olla siellä nykyajan Eenokina, vaeltaa ja puhua Jumalan kanssa ilman pelkoa – rauhassa, pelottomana todistajana, saarnaamassa Jeesusta ihmisille, joiden maailma on romahtanut.
Jeesus ei käskenyt meidän mennä piiloon, Hän sanoi: Menkää! Haluan olla siellä, missä Pyhä Henki on. Voit olla varma, että Hän kyllä on taistelun eturintamassa, kutsumassa huolestuneita ja pelokkaita luoksensa.
Eenok näki, että hänen oma sukupolvensa oli paha. Kun hän katsoi alas aivan viimeiseen päivään, hän saattoi sanoa vain: ”Jumalatonta!”. ”Heistäkin Eenok, Aadamista seitsemäs, on ennustanut, sanoen: ’Katso, Herra tulee tuhannen tuhansine pyhinensä tuomitsemaan kaikkia ja rankaisemaan kaikkia jumalattomia kaikista heidän jumalattomista teoistansa, joita he jumalattomuudessaan ovat tehneet, ja kaikesta julkeasta, mitä nuo jumalattomat syntiset ovat häntä vastaan puhuneet’ ”(Juud.1:14 - 15).
Vaellatko sinä Herran kanssa? Silloin sinun täytyy nähdä maailma, niin kuin Eenok näki sen: jumalattomana ja täynnä antikristuksen henkeä. Kuinka voit olla osallisena siihen, mikä on jumalatonta? Kuinka voit olla yhteydessä niiden kanssa, joita Hän tulee tuomitsemaan? Hän tulee kymmentuhansine pyhineen tuomitsemaan syntiset, kadotetun maailman. Millä puolella sinä olet?