HÄNEN LAUPEUTENSA VALO

”Mutta me kaikki, jotka peittämättömin kasvoin katselemme Herran kirkkautta kuin kuvastimesta, muutumme saman kuvan kaltaisiksi kirkkaudesta kirkkauteen, niin kuin muuttaa Herra, joka on Henki”(2 Kor.3:18). 
Jos Jeesus Kristus on sinun Herrasi, Hän on käskenyt laupeutensa valon loistaa sieluusi!
Kristuksen kirkkaus – tämä hellä laupeus, joka loistaa meidän sydämissämme, kun rukoilemme ja tutkimme Hänen Sanaansa, muuttaa meitä ”kirkkaudesta kirkkauteen”, Kristuksen kaltaisuuteen. Häneltä saamamme rakkauden, myötätunnon ja välittämisen ilmestyksen on loistettava meistä toisille.
Tämä ilmestys enenee meissä päivittäin ”Herran Hengen kautta”. Todellakin, juuri Pyhä Henki johdattaa meidät Kristuksen kirkkauteen. Henki loistaa meissä ja muuttaa meitä kaikissa tilanteissa. Lopulta Hän näyttää meille, kuinka voimme loistaa Hänen välittämistään, laupeuttaan toisille, jotka ovat sen tarpeessa.
Kysyn sinulta: Mitä tämän hetkiset olosuhteesi vaikuttavat sinuun ja sinussa? Loistaako Kristuksen suloisuus sinusta ulospäin? Pyydätkö Pyhää Henkeä antamaan sinulle silmät nähdä toisten kivut ja tarpeet? Tämän muutoksen Paavali sanoo tapahtuvan meissä Jumalan Hengen kautta.
Vain ne, jotka lepäävät Jumalan täydellisessä tahdossa, voivat uskoa, että ”kaikki yhdessä vaikuttaa niiden parhaaksi”, pahimmissakin olosuhteissa, Niinpä, rakas pyhä, nosta pääsi ja todista itsellesi, taivaalle ja olosuhteillesi: ”Minä elän Jumalan täydellisessä tahdossa, tulkoon sitten mitä tulleekin”.