JUMALA ON HYVIN KÄRSIVÄLLINEN

Minua siunaa syvästi Jumalan sanoma kansalleen psalmissa 37.  Suosittelen sinulle luettavaksi tämän psalmin, ennen kuin tama päivä on loppuun kulunut. Se on yksi rikkaimpia, rohkaisevimpia Jumalan Sanan kohtia. Olet käymässä läpi mitä hyvänsä, olkoon tilanteesi kuinka koetteleva, tämä psalmi antaa sinulle suuren voiman ja rohkaisun lähteen.
Psalmi 37: 7 on erityisen kiinnostava minusta sen valossa, mitä nyt tapahtuu homoyhteisöissä. Valtiot säätävät lakeja, jotka valmistavat tietä homoavioliitoille ja sadat homoseksuaalit ovat menneet naimisiin. Minua suretti niin kovin tämä laittomuus ja Jumalan säätämän todellisen avioliiton pilkka, että huusin: ”Oi, Herra, he varastavat meidän kansakuntamme. He pilkkaavat Sinun Pyhää Sanaasi. Amerikka nauttii nyt synnissä, jota ei tunnettu edes Sodomassa ja Gomorrassa. Raamatun mukaan niissä yhteiskunnissa ei pantu muistiin yhtään homoseksuaalista avioliittoa.”
Sitten luin Psalmin 37:7: ”Älä vihastu siihen, jonka tie menestyy, mieheen, joka juonia punoo”.  Toisin sanoen ”Älä anna sen päästä sydämeesi. Älä anna sen masentaa sinua. Jumala kuulee kansansa syvät huokauksetkin ja Hän on kärsivällinen”.
Älköön kukaan pahantekijä luulko hetkeäkään, että Jumala katsoo lä’pi sormiensa julkeaa tottelemattomuutta ja Hänen Sanansa pilkkaa. Läpi koko Raamatun näemme Herran lähettävän tuomionsa, kun laittomus saa vallan yhteiskunnassa.
Rukoile kansamme puolesta näinä kaikoina. Jumala kuulee kansansa rukoukset!