ORJANTAPPUROIDEN TUKAHDUTTAMA

Lisääntyvät joukot kristityitä ovat tyytymättömiä Kristukseen. Herra tukahdutetaan, niin kuin Hän itse sanoi, orjantappuroihin, joita Hän kuvasi maailman huoliksi, rikkauden viettelykseksi, sydämeen tunkevien muiden asioiden himoiksi.  Kristus sanoi, että nämä ovat orjantappuroita, jotka tukahduttavat Sanan ja vaikuttavat, että se ei tee hedelmää (ks.Mark. 4:7).
Onko Herra enemmän sinun mielessäsi tänään kuin vuosi sitten? Vietätkö enemmän aika Hänen läsnäolossaan tänään kuin vuosi sitten? On sinun halusi Häneen kasvanut vai vähentynyt?
Monet niistä, jotka kerran rakastivat intohimoisesti Kristusta, juoksevat nyt vain omien kiinnostuksenkohteiden perässä. He ovat joutuneet taipumaan paineiden ja ongelmien alla, kun ovat ajaneet takaa rikkautta ja tämän maailman asioita. Meistä on tullut kylmiä tai haaleita ja meillä on aina vain vähemmän aikaa Jeesukselle. Herra ja Hänen seurakuntansa voivat saada meiltä vain yhden tunnin ajan, sunnuntaiaamuisin.
Jeesus sanoi: ”Jos joku ei pysy minussa, niin hänet heitetään pois niin kuin oksa, ja hän kuivettuu” (Joh.15:6).  Toisin sanoen tuo henkilö kuivettuu, ei enää vedä elämää totisesta viinipuusta. Hänet on pettänyt ajattelu, että kaikki on kunnossa, koska hän edelleen puhuu läheisyyden kieltä, josta hän kerran iloitsi Kristuksen kanssa.
Pyhä Henki kutsuu ihmisiä takaisin ensimmäiseen rakkauteensa, takaisin nälkään ja janoon saada enemmän Kristusta. Palatkaamme laatuajan viettämiseen Hänen läsnäolossaan, Hänen Sanansa rakastamiseen, kaikkien huolten heittämiseen Hänen päällensä, riippumiseen Hänen johdatuksestaan.
Kristus kaipaa rakastettuaan ja toivoo hänen palaavat Hänen luokseen rakastavana ja kuuliaisena. Pyhä Henki herättelee meidän sydämiämme tulemaan lähemmäs Häntä.