VUODATTAA SYDÄMENSÄ

Seuraava Pyhän Hengen minulle antama sana on niille, jotka tarvitsevat rukousvastausta, jotka tarvitsevat apua hädän hetkellä ja jotka ovat valmiita liikuttamaan Jumalan sydäntä Hänen Sanansa mukaan.
Ota vaari liitonlupauksesta psalmissa 46:1: ”Jumala on meidän turvamme ja väkevyytemme, apumme hädässä aivan vahva”.
Hädässä aivan vahva merkitsee ”aina olemassa ja saatavilla olevaa”. Uskon pitää levätä siinä varmuudessa, että Jumalan Henki on kanssamme kaikkina vuorokauden aikoina, jatkuvasti. Koska Hän on tullut asumaan meihin, Hän kuulee meidän jokaisen rukousajatuksemme ja huutomme. Voimme olla varmoja, että Hän antaa meille anomuksemme mukaan, jos Hän kuulee meitä. Todellakin, Pyhä Henki liikuttaa taivaan ja maan kunkin Jumalan lapsen vuoksi, joka ottaa aikaa vuodattaakseen sydämensä Isälle.
Lue ja usko psalmin j62 jakeita 5-7. Tämä on Daavidin rukous, joka kosketti Jumalan sydäntä. Daavid sanoi itse asiassa: ”Odota vain Jumalaa! Älä odota apua miltään muulta taholta.  Hän yksin saa olla sinun huolehtijasi, sinun ainoa toivosi ja puolustajasi. Vain Hän voi varustaa sinut voimalla odottaa siihen asti, kunnes vastaus tulee”.
Tässä juuri on kaiken ydin. voittavan rukouksen ydin, jonka jokainen pyhä kautta historian on oppinut: vuodattaa sydämensä Herran eteen. ”Turvatkaa häneen joka aika, te kansa; vuodattakaa hänen eteensä sydämenne. Jumala on meidän turvamme” (Ps.62:8). Hanna on yksi esimerkki meille tämän tekemisestä. Ollessaan epätoivoinen lapsen saamisesta hän ”vuodatti sydämensä” Herran eteen (ks. 1Sam.1:15). Raamattu sanoo:” Hän sanoi: "Salli palvelijattaresi saada armo sinun silmiesi edessä". ”Niin vaimo meni pois ja söi eikä enää näyttänyt murheelliselta”(1 Sam.1:18).