KUIN KASTE TAIVAASTA

Kun tutkimme profeettojen kirjoituksia, huomaamme, missä kohtaa olemme profetiassa. Me löydämme itsemme Jes. 26:ssa ja 5 Moos.4:30 -31:ssä, joissa sanotaan: ”Kun olet ahdistuksessa ja kaikki tämä kohtaa sinua aikojen lopussa, niin sinä palajat Herran, sinun Jumalasi, tykö ja kuulet hänen ääntänsä. Sillä Herra, sinun Jumalasi, on laupias Jumala. Hän ei jätä sinua eikä hukuta sinua; hän ei unhota sinun isiesi kanssa tekemäänsä liittoa, jonka hän on heille valalla vahvistanut”. Nämä sanat ovat viimeisiä päiviä eli meidän aikaamme varten!

Amerikka perustettiin olemaan oikeudenmukaisten maa. Jumala suosi meitä ja näytti meille hyvyyttään, mutta kansamme ei tunnusta Jumalan voimaa eikä hänen työtään meidän hyväksemme. Tästä syystä Jumala lähettää yhtäkkiä tuomion: ”Minun sieluni ikävöitsee sinua yöllä, minun henkeni sisimmässäni etsii sinua varhain; sillä kun sinun tuomiosi kohtaavat maata, oppivat maanpiirin asukkaat vanhurskautta”(Jes.26:9). Tuomion ilta on tullut Jesajan profeetallisessa näyssä, ja kansa näkee yön pimeyden lankeavan. He kääntyvät Herran luo etsimään häntä kaikella, mitä heissä on.

Jumala nostaa esiin rukoilevan, ahkeroivan jäännöksen. ”Niin kuin raskas vaimo, joka on synnyttämäisillään, vääntelehtii ja huutaa kivuissansa, niin me olimme sinun edessäsi, Herra.

Me olimme raskaina, vääntelehdimme, mutta oli niin kuin olisimme synnyttäneet tuulta: emme saaneet aikaan pelastusta maalle, maanpiirin asukkaat eivät ilmoille päässeet. Mutta sinun kuolleesi virkoavat eloon, minun ruumiini nousevat ylös. Herätkää ja riemuitkaa, te jotka tomussa lepäätte, sillä sinun kasteesi on valkeuksien kaste, ja maa tuo vainajat ilmoille” (Jes.26:17 - 19). Tässä on vaimo, joka ”huutaa synnytyskivuissaan”.

Vaimo on elävä seurakunta, joka nousee esiin kuolleesta kirkosta! Teitä on satoja. Muutamien viime vuosien aikana on jotakin yrittänyt syntyä, huutanut hengellisessä kivussa. Sinä halusit päästä irti. Niin kuljit sinne tänne etsien vapautusta, mutta sait kuulla vain tuomion julistusoppia. Kuitenkin sinun sydämesi oli herätetty, ja sinä olit päässyt ylösnousemukseen! ”Sinun kuolleesi virkoavat eloon”. Sinä heräsit ja nyt sinä laulat uutta virttä. ”Sinun kasteesi on valkeuksien kaste”. Se on käännettynä ”syntynyt yliluonnollisesta valosta”. Jumala toi sinut ihanan sanansa valoon. Olet hereillä ja laulat, koska sinut on nostettu kuolleista, Hänen sanansa tuoreeseen valoon joka päivä, niin kuin kaste.