KUULIAISUUSRAJAN YLITYS

“Simon, Simon, katso, saatana on tavoitellut teitä valtaansa, seuloakseen teitä niin kuin nisuja; mutta minä olen rukoillut sinun puolestasi, ettei sinun uskosi raukeaisi tyhjään. Ja kun sinä kerran palajat, niin vahvista veljiäsi"(Luuk.22:31- 32).

Kun Jeesus vaelsi maan päällä, Hän tiesi liiankin hyvin pahuuden voimien raivon ja, kuinka saatana tulee seulomaan Herran opetuslapsia kaikin mahdollisin helvetin asein. En usko, että kukaan meistä tietää ja ymmärtää sitä suurta konfliktia, joka parhaillaan velloo hengellisessä ulottuvuudessa. Emme myöskään tajua, kuinka määrätietoisesti saatana haluaa tuhota kaikki pyhät, jotka ovat päättäneet lujasti käydä tiensä loppuun asti Kristuksen kanssa.

Uskon vaelluksessamme me ylitämme rajan. Sanon sitä ”kuuliaisuusrajaksi”, jonka ylitys laukaisee kaikki hälyttimet helvetissä. Kun menet tuon rajan yli kuuliaisuuden elämään ja riippuvuuteen Jeesuksesta, päätät sydämessäsi, ettet koskaan käänny pois, niin sinusta tulee uhka pimeyden valtakunnalle ja kaikkien valtojen ja voimien raivon kohde. Jokaisen sydämestään Herran puoleen kääntyvän, jokaisen, jolla on nälkä päästä pyhyyteen ja syvemmälle vaelluksessa Jeesuksen kanssa, jokaisen sellaisen uskovan todistus vaikuttaa äkkinäisiä outojen ja voimakkaiden vaikeuksin ja koetusten esiin puhkeamista.

Olit ehkä ennen osa-aikaopetuslapsi. Rakastit Herraa, mutta oli hengellisesti laiska. Et opiskellut ahkerasti Raamattua tai ollut erityisen kiinnostunut hengellisistä asioista. Et halunnut olla fanaatikko. Elämäsi sujui aika silkkisesti. Paholainen ei välittänyt sinusta, koska olit vain aidalla-istuja.

Nyt olet täysin antautunut Jumalalle. Hänen sanansa on tullut eläväksi ja sinä rukoilet, itket, rakastat kadonneita sieluja. Kaikki on muuttunut, myös koetuksesi. Minkä valtavan sydämen muutoksen oletkaan kokenut!

Samalla olet tehnyt aaltoja näkymättömään maailmaan. Olet ylittänyt kuuliaisuusrajan. Niille, jotka ovat ylittäneet sen, Jeesus sanoo: ”Minä olen rukoillut sinun puolestasi, ettei sinun uskosi raukeaisi tyhjään" (Luuk.22:32).