JUMALA TARKOITTAA SITÄ, MITÄ HÄN SANOO

Kuuletko puhetta, joka rakastaen paljastaa sinun syntisi? Jos on niin, annatko sinä tuon sanan saattaa sinut synnintuntoon? Vai, aiotko jatkaa synnissäsi murehtimatta sitä sen enempää?
Jos hylkäät Pyhän Hengen pysäyttävät varoitukset, tottelet Jumalaa silloin tällöin, sinut on saatu puhuttua ympäri liittymään antikristuksen kulttiin. Paholainen valmistelee sinun saamistasi omaan rikkomusten salaisuuteensa. Kun lupauksia antava, ihmeitä tekevä antikristus saapuu, hänen valheensa lakaisevat sinut, ja joudut harhaan.
Kuuntele, mitä Paavali sanoo maailman kanssa kompromisseja tekeville uskoville, jotka kieltäytyvät rakastamasta ja tottelemasta Jumalan pyhää Sanaa: ”Että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen”(2 Tess.2:12).
Tässä ovat ne ilmeiset lopputulokset, kun ei uskota eikä toimita Jumalan totuuden mukaan:
  1. Pettävä synti paaduttaa sydämen.
  2. Saatana toimii paatuneessa sydämessä oikeuttaakseen oman asiansa ja vapauttaa rangaistuksen pelosta.
  3. Se valhe, joka sanoo, ettei synnillä ole palkkaa eikä tule mitään Viimeistä Tuomiota, sokeuttaa uskovan.
  4. Uskova joutuu demonien oppien saaliiksi, ajatellen, että paha on hyvää ja hyvä pahaa.
  5. Lopulta uskova ajautuu niin kauas Kristuksesta ja totuudesta, että hän ei näe, kuka antikristus on. Lopulta hän päätyy palvelemaan ja ylistämään häntä jumalana.
  6. Viimeisellä Tuomiolla, Jumala sanoo sellaiselle ihmiselle: ”mene pois minun tyköäni, sinä synnintekijä”
Rakas lukijani, ei siinä tarvitse näin käydä. Jumala on tehnyt lupauksen liiton kaiken harhan poistamiseksi ja synnin voittamiseksi meissä. Hän vain pyytää, että julistamme sodan syntiämme vastaan sanoen: ”Minä kieltäydyn tekemästä sovintoa tämän tavan kanssa. Vapauta minut, Isä”. Kun Hän kuulee tämän rukouksen, Hän lähettää Pyhän Henkensä voiman ja kirkkauden taivaasta eikä paholainen kestä sitä.
Rukoile juuri nyt, että Jumala istuttaisi sinuun suuren kunnioituksen Sanaansa kohtaan. Pyydä Häntä auttamaan sinua itsekuriin Sanan lukemisen suhteen. Pyydä myös Pyhää Henkeä auttamaan sinua kuulemaan ja ottamaan sydämeesi sen, mitä luet, jotta uskoisit, että Jumala tarkoittaa sitä, mitä Hän sanoo!