LUOTA HÄNEN RAKKAUTEENSA JA ARMOONSA

Jos haluat Jumalan rauhan vallitsevan elämääsi, sinun täytyy lakata tekemästä monia asioita:
  • Lakkaa yrittämästä järkeillä, miten Jumala järjestää asiat
  • Lakkaa huolehtimasta ja pelkäämästä (Fil.4:6): ”Älkää mistään murhehtiko”)
  • Lakkaa kertomasta Jumalalle, mitkä asiat ovat hyviä sinulle
  • Lakkaa pitämästä itseäsi epäonnistuneena ja että et voi miellyttää Jumalaa
Saatanan tehokkaimpia ansoja uskovan rauhan ryöstämisessä on vakuuttaa heidät siitä, että heidän pitää ponnistella lihassa miellyttääkseen Jumalaa. Hän heittää tätä minun päälleni koko ajan.
Joskus, kun tarvitsen hiljaisen hetken rukoukseen, ajan vuorille. Olin siellä vähän aikaa sitten, katsoin alas vihreille niityille ja metsiin ja nautin Herran läsnäolosta. Siellä syrjäisessä paikassa minulle tuli mieleen ajatus, etten mitä tee mitään Herralle.
”Herra”, rukoilin, ”en tee kovinkaan paljon valtakunnassasi. Vain rukoilen, saan sanomaa puheitani varten ja menen kirkkoon saarnaamaan. Koko maailma on menossa helvettiin, enkä minä tee mitään Sinulle.”
Ovatko sellaiset ajatukset koskaan pälkähtäneet sinun päähäsi? Teetkö sinä kaikkesi miellyttääksesi Herraa etkä siltikään tunne itseäsi pyhäksi. Tiedän, että minä en tuntenut. Tosiasiassa tuskin koskaan koin itseäni pyhäksi, edes parhaimpina aikoina. Silloinkaan, kun saarnasin Pyhän Hengen voitelussa.
Saatat nyt kysyä: ”Sinäkö, veli Dave? Et siis joskus tunne tekeväsi juuri mitään Jumalalle?” Kyllä! Paholainen tulee sisään ja tekee meistä kaikista arvottomia, tyydyttämättömiä ja menetämme rauhan suostumalla noihin kauheisiin tunteisiin.
Kuuntele Paavalin rukousta meidän puolestamme: ”Mutta toivon Jumala täyttäköön teidät kaikella ilolla ja rauhalla uskossa, niin että teillä olisi runsas toivo Pyhän Hengen voiman kautta”(Room.15:13).
Luota Jumalan hyvyyteen. Usko Hänen rakkauteensa ja armoonsa. Äläkä väitä Hänen olevan vihainen tai järkyttynyt sinusta tai olevan puhumatta sinulle. Anna Hänen rauhansa asua sydämessäsi ja koko elämäsi yllä.