VIRVOITTAVA ELÄVÄ VESI - Gary Wilkerson

Miten Jumalan virvoitus vaikuttaa elämäämme käytännössä?
OLOSUHTEITTEMME VIRVOITUS
Kun Jumala virvoittaa meidän olosuhteitamme, Hän muuttaa vanhoja malleja, jotka sivuavat avioliittoamme, talouttamme, työtämme. Hän voi paljastaa meidän tuhlailevan elämämme ja vakuuttaa meitä sen muuttamisesta.  Hän saattaa jopa johtaa meidät etsimään neuvontaa, joka voi auttaa meitä korvaamaan huonot mallit ja opettaa meitä olemaan viisaita huoneenhaltijoita.
Hän saattaa haluta mullistaa vanhat avioliittomme mallit,  jotka pitävät meitä kiinni rakkaudettomissa tavoissa. Isämme on valmiina virvoittamaan meitä runsaalla armollaan joka kerta, kun sitä tarvitsemme. Tällainen virvoitus koskee olosuhteitamme.
SISIMMÄN VIRVOITUS
Sitten saamme sisimpämme virvoituksen, joka käy yli meidän olosuhteittemme ja uudistaa sielumme, elämämme, sisäisen olemuksemme. Sellainen virvoitus ei virtaa ainoastaan sisään vaan myös meistä ulos.  Se täyttää meidät ilolla avioliitostamme, kymmenysten maksamisesta ja antamisesta vapaasti.  Me pystymme kohtaamaan vaikeita suhteita toivolla, rohkeudella ja voimalla.
Lyhyesti, sisimmän virvoitus johtaa meidät odottamaan elämää Jeesuksen kanssa joka hetki. Se vaikuttaa meissä sydämen, joka sanoo: ”Olen täysin elossa, en pelkää sitä päivää. Olen innostunut sinun seuraamisestasi, Jeesus. Sinä teit minusta rohkean, et pelokasta. Anna minun käyttää tätä valtavaa elämän ylivuodatusta Sinun hyväksesi!”
VIE KAIKKI HÄNELLE
Mikä virtaa sinusta ulos juuri nyt? Epäusko, valitus, pelko? Vai usko, toivo ja rakkaus? Niin kuin Jeesus teki Jerusalemissa juhlan aikana, samoin Hän huutaa sinulle, että toisit epäuskosi, katkeruutesi ja pelkosi Hänelle. Hän tahtoo vaihtaa sen tyytyväisyyteen, muuttaakseen sinun tyhjyytesi täyteydeksi.
Hän on luvannut: "Jos joku janoaa, niin tulkoon minun tyköni ja juokoon. Joka uskoo minuun, hänen sisimmästään on, niin kuin Raamattu sanoo, juokseva elävän veden virrat"(Joh.7:37 -38).