VIRVOITTAVA LÄHDE - Gary Wilkerson

Toimintansa alkuvaiheessa Jeesus ilmoitti itsensä:
”Mutta juhlan viimeisenä, suurena päivänä Jeesus seisoi ja huusi ja sanoi "(Joh.7:37, korostus kirjoittajan).
Jeesus ei vain lausunut ilmoitustaan – hän huusi. Hän odotti, kunnes oli tullut juhlan suurin päivä. Silloin Hän nousi ja lausui ilmoituksensa:
”Jeesus seisoi ja huusi ja sanoi: ’Jos joku janoaa, niin tulkoon minun tyköni ja juokoon.  Joka uskoo minuun, hänen sisimmästään on, niin kuin Raamattu sanoo, juokseva elävän veden virrat"(Joh.7:37- 38). 
KUOLLEEN USKONNON MAAHAN PAINAMA
Tämä oli myötätunnon toimintaa enemmän kuin teologista julistusta. Kuollut uskonto oli painanut maahan Jumalan kansan. Se, minkä piti virvoittaa heitä, olikin riistänyt heiltä kaiken elämän. Nyt Jeesus ilmoitti: ”Minä olen sinun maljasi kylmää vettä, virvoittava lähde, joka ei lakkaa virtaamasta. Voit juoda Minusta jatkuvasti löytääksesi elämän uudistuksen”. Tästä ihmeellisestä lähteestä juomiseen ei vaadita valmiuksia. Kristus vakuuttaa meille: ”Joka uskoo minuun, voi juoda" (Joh.7:38).
VIRVOITUSNAPPI
Ystäväni, elämä Kristuksessa on parempi virvoitusnappi kuin mikään muu. Kun sitä painetaan, kaikkein puutunein, epätoivoisin, uupunein sielu uudistuu voimalla taivaasta. Kun Jeesus sanoo: ”Minun sisimmästäni on juokseva elävän veden virta”, Hän osoittaa meille, miten meidän elämämme muuttuu Hänen hellästä kosketuksestaan. Hänen Henkensä täyttää meidät niin, että maljamme vuotaa ylitse runsaasta elämästä, armosta, anteeksiantamuksesta ja rakkaudesta.  Hänen elämän virtansa muuttaa kaiken uudeksi.
Niin kuin olen sanonut monta kertaa, Jumala ei koskaan anna meille sanomaa vahvistamatta sitä voimallaan. Jos Hän on kutsunut meidät runsaan virvoituksen elämään, niin Hän antaa meille kaiken muunkin tarpeellisen, jotta se tapahtuisi.