SYDÄMEN VIRVOITUS

Tulitko Herran luo ensi kerran vain saadaksesi häneltä jotakin? Käännyitkö Jumalan puoleen päästäksesi irti päihteistä, saadaksesi avioliittosi kuntoon tai ratkaistaksesi taloudelliset ongelmasi?

On totta, että Kristus on tehnyt sinulle ihmeitä. Hän tekee elämässäsi mahdottomia mahdolliseksi. Jos kuitenkin tulet hänen luokseen vain, saadaksesi jotakin häneltä, vain päästäksesi kaikista ongelmistasi, et koskaan kasva aikuisuuteen. Päinvastoin sinusta tulee kova.

Mieti, millaista elämäsi oli ennen uskoon tuloasi. Tapahtuiko se vasta, kun syöjäsirkat olivat syöneet kaiken? Alkoiko terveytesi rakoilla? Oliko joku lapsistasi ongelmissa? Olitko joutunut tilaan, jossa ylläsi oli vain tuhoa, kuolemaa ja raunioita?

Älä nyt ymmärrä minua väärin. Tietenkin Jumala tahtoo pelastaa ihmisiä, jotka istuvat elämänsä raunioissa. Kun kaikki on lopussa, hän on aina lähellä ja uskollinen auttaja. Rakas lukija, et voi kuitenkaan tulla Jeesuksen luo vain saadaksesi lievitystä. Sinun pitää tulla hänen luokseen, koska hän on Jumala ja koska hän ansaitsee sinun elämäsi, sinun palvontasi ja kuuliaisuutesi.

Juuri nyt sanot varmaan: ”Kyllä, tunnustan, että olen laiminlyönyt Jumalana Sanan lukemisen ja olen edelleen helmasyntieni pauloissa. Olenko joutunut liian kauas saadakseni enää Herran parantavaa kosketusta?

Ei, ei missään nimessä! Jos nyt alat huutaa avuksesi Herraa, tarpeesi keskellä, hän antaa sinulle virvoituksen ajan. Aina kun tuot hänelle katuvan sydämesi, hän toimii sinun puolustajanasi ja esirukoilijanasi, ei tuomarina.

Haluatko kasvaa aikuisuuteen Kristuksessa? Haluatko Herran jatkavan kuritusta rakkaudessa ja johdatusta jumalisuutta kohti? Rukoile silloin häntä tänään. Mikään ei voi pitää sinua sinulle tarkoitetulla polulla enemmän kuin särjetty ja nöyrä sydän!

”Sillä näin sanoo Korkea ja Ylhäinen, jonka asumus on iankaikkinen ja jonka nimi on Pyhä: Minä asun korkeudessa ja pyhyydessä ja niitten tykönä, joilla on särjetty ja nöyrä henki, että minä virvoittaisin nöyrien hengen ja saattaisin särjettyjen sydämet eläviksi”(Jes.57:15).