TIEDÄ, ETTÄ JUMALA ON HYVÄ

Jumala on hyvä elämässäsi, varjelee ja suojelee sinua. Elämässäsi ei mitään, ei tapaa, syntiä tai tunne-elämän ongelmaa, jonka yli Jeesuksella ei olisi voimaa.

Kun Nehemia tuli Jerusalemiin ja näki kaupungin hirveän luhistumistilan, hän johti juutalaisen kansan, joka eli siellä, hengelliseen herätykseen ja jälleenrakentamisen aikaan (ks. Nehemian kirja). Voin sanoa sinulle tänään, aivan niin kuin Nehemia sanoi kansalleen: Saatana ja sinun vihollisesi tuhoutuvat, joutuvat tappiolle ja häviävät, jos vain luotat Jeesuksen, annat koko sydämesi, energiasi ja elämäsi hänelle. Ei mikään vihollinen, joka on syvästi asettunut sinua vastaan porttiensa taakse, voi olla suojassa. Nuo viholliset siirretään pois ja he pakenevat.

Vanhat tavat, pelot, riippuvuudet lähestyvät ja ahdistavat meitä, ja joskus menemme takaisin niihin. Jumala sanoo nyt meille: ”Kiinnitä silmäsi minuun! Jos annat minun olla voittosi, näet vielä enemmän.” Kuuntele, mitä Jumala sanoo.

Jos annamme hänen olla voittomme, silloin näemme vihollisemme lopun. Voi, viholliseni kyllä edelleen tyrkkii minua. Niin hän teki Jeesuksellekin lähtiessään tämän luota erämaan kiusausten jälkeen. Jos pidät Jeesuksen sydämesi seinällä, elämäsi seinällä, hän vähitellen juurittaa pois tunne-elämäsi vaikeudet.

Saatat elää tavaksesi tulleiden synnin mallien pelossa, pelkäät palaavasi takaisin entisiin. Tiedät, että sinut on puhdistettu niistä. Koska ne ovat niin lähellä, sinusta tuntuu, että ne vetävät sinut takaisin kahleisiinsa minä hetkenä hyvänsä, ja sinä pelkäät.

Tänään kutsun sinua turvapaikkaan Kristukseen Jeesukseen. Luota häneen koko sydämestäsi.
”Mutta kiitos olkoon Jumalan, joka antaa meille voiton meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta!” (1 Kor.15:57).