TÄMÄ ON TESTI

Tee tämä testi nähdäksesi ,onko sinun sydämesi jo ottanut askeleita kovettumista kohti.

1. Kuinka monta kertaa olet kuullut julistusta jokapäiväisen rukouksen ja Raamatun lukemisen laiminlyömistä vastaan?

Jos lyöt laimin salaisen kammiosi kotona, jos luulet, että rukoileminen kirkossa riittää kaikkiin tarpeisiisi, et voi pysyä elossa tulevina, vaikeina aikoina. Jos et kuuntele Sanaa, jonka on määrä parantaa ja vahvistaa sinua hyvinä aikoina, kuinka löydät voimaa selviytyä vaikeista päivistä, jotka ovat tulossa? Ainoa keino valmistautua tulevaa varten on päästä tuntemaan Taivaallista Isää henkilökohtaisesti!

2. Kuinka monta kertaa sinua on varoitettu juoruilun kauheista seurauksista?

Joskus saamani varoitukset juoruilusta ovat olleet kuin pehmeä, hellä sade ja joskus taas kuin jyrisevä ukkonen. Israelilaisia varoitettiin jatkuvasti tämän synnin vaaroista. He kuitenkin pysyivät tottelemattomia Herraa kohtaan, ja se vei heidät eliniän kestävään kurjuuteen käärmeitä vilisevässä erämaassa. Israelilaiset joutuivat maksamaan kaikkensa juorujen ja valitusten takia.

Oletko sanonut jotakin veljeäsi tai sisartasi vastaan kuluneen viikon aikana, sanoitko jotakin, mitä sinun ei olisi ollenkaan pitänyt sanoa? Vai oletko kuunnellut tuosta henkilöstä kerrottua juorua? Jos olet, niin oletko antanut epäilyksen siemenen häntä kohtaan tulla sydämeesi? Jos jatkat juoruilua sen valossa, mitä olet kuullut, olet lähtenyt sydämen kovettumisen teille.

3. Kuinka monta varoitusta olet kuullut salaisten syntien hellimistä vastaan?

Entä se salainen syntisi, se, josta Jumalan Henki on puhunut sinulle jatkuvasti? Vuosien mittaan olen kirjoittanut monia varoituksia flirttailusta lempisynnin kanssa. En ole ainoastaan saarnannut syntiä vastaan, vaan opettanut Jumalan ylösnousemusvoimasta. Olen julistanut, että Herra varjelee meitä Pyhän Henkensä ylitse käyvän voiman kautta ja panee sydämeemme tahdon tehdä sitä, mikä on oikein.

Henkilö, joka uskaltaa istua kuuntelemassa viikko viikolta nuhdesaarnaa ja silti jatkaa synnissä, on matkalla kohti sydämen kovuutta. Älä ole sellainen henkilö!