JEESUS KOLKUTTAA OVELLA

“Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa“(Joh.8:44).

Kristus puhui nämä sanat uskonnolliselle joukolle, joka luuli olevansa hyvä Jumalan silmissä. He olivat ulkonaisesti puhtaita ja uskonnollisia, mutta sisältä täynnä himoa, aistillisuutta, irstautta, kateutta.

On olemassa tauti, jonka nimi on syntisairaus. Se iskee paholaisen lapsiin. Mitä syvemmälle syntiin henkilö lankeaa, sitä kriittisemmäksi sairaus tulee. Se saavuttaa huippunsa, kun synti yhtäkkiä ei annakaan nautintoa, vaan tulee yksitoikkoisemmaksi eikä tyydytä enää.

Syntisairaus vei kuuluisan nuoren TV-tähden itsemurhaan. Näyttelijä esitti pääosaa hittisarjoissa ja teki itselleen omaisuuden. Hän oli juuri allekirjoittanut sopimuksen elokuvaan pääosan esittäjänä ja seurusteli kauniin näyttelijättären kansa. Hänellä oli mainetta, onnea ja hyvä terveys.

Sitten hänen eloton ruumiinsa löytyi halvasta pornohotellista. Ilmeisesti eivät mitkään maailman nautinnot tyydyttäneet häntä. Hänen elämänsä oli tullut tyhjäksi, tarkoituksettomaksi ja lopulta itsemurha teki siitä lopun. Hän kuoli syntisairauden seurauksiin.

Jos et ole vielä antanut elämääsi Jeesukselle, niin paholaisella on ollut täysi hallintavalta sinuun. Hän on vallinnut sinun elämääsi. Ehkä Saatana nyt näkee muutoksen tulevan sinun kohdallasi ja tietää menettävänsä otteensa sinusta.

Synti ei maistu sinusta enää makealta. Et mene pahoihin paikkoihin, joissa aiemmin kävit usein. Et myöskään välitä enää bilettämisestä. Raha ei enää tyydytä sinua, eivät myöskään seksi tai omaisuus. Tunnet tyhjyyden suurenevan sisälläsi.

Nyt luet tätä tekstiä, missä sitten oletkin. Ehkä olet jo ruvennut lukemaan Raamattua. Kukaan ei pakota sinua tekemään sitä. Jokin sisälläsi kehottaa sinua ottamaan sen käteesi.
Rakas lukija, nyt juuri Jeesus kolkuttaa sydämesi ovella, ja paholainen tietää sen. Hän pelkää ennen kaikkea yhtä asiaa ja se on, että avaat oven Kristukselle!