KRISTUKSEN KOSKETUS KANSOILLE

”Vaan, kun Pyhä Henki tulee teihin, niin te saatte voiman, ja te tulette olemaan minun todistajani sekä Jerusalemissa että koko Juudeassa ja Samariassa ja aina maan ääriin saakka"(Ap.t.1:8).

Ihmettelen seurakuntien työntekijöiden niin nuorten kuin vanhojen yritystä, kun he kulkevat pitkin maata etsien strategioita seurakuntansa kasvuun. Tänä päivänä monet julistajat osallistuvat seminaareihin, konferensseihin ja ”aivoriihiin”, joissa nuoret ammatti-ihmiset käyttävät taulukoita ja kyselytuloksia näyttääkseen heille, miten voisi rakentaa suurempia seurakuntia. Toiset työntekijät taas markkinoivat ”herätyksiä”, toivoen oppivansa jonkin uuden menetelmän, jolla voisi saada Pyhän Hengen lankeamaan heidän seurakuntansa päälle.

Juuri nyt lähetysjärjestöt lähettävät enemmän työntekijöitä kuin koskaan ennen. Heidän motokseen on tullut: ”Meidän täytyy saada kentälle enemmän työvoimaa! Enemmän koulutettuja miehiä ja naisia tarvitaan voittamaan kansoja Kristukselle.”

Liian monet lähetetyistä palaavat muutaman vuoden kuluttua, masentuneina, lannistuneina, noissa vieraissa maissa olevien riivaajien voimien murtamina. Miksi? Siksi, että heidän elämänsä ei ollut koskaan sopusoinnusta sen evankeliumin kanssa, jota he saarnasivat. He eivät olleet oppineet alkeisopetusta Kristuksen herruudesta tai Pyhän Hengen täyteydestä.

Rakas lukija, tarvitaan enemmän kuin vain uusia ideoita tai strategioita, jotta Kristus saa koskettaa kansoja. Suunnitelmamme ovat turhia, jos Jeesus ei ole valtaistuimelle kaikilla elämämme alueilla.

Ei koskaan historiassa ole ollut sellaista riivaajien hyökkäystä helvetin syvyyksistä kuin tänään. Laittomuus pyyhkii yli maapallon, kansa nousee kansaan vastaan. Se tapahtuu vain, koska Saatana on päästänyt valloilleen riivaajien laumat viimeiseen taisteluun pyhiä vastaan!

Jumalalle ei ole kuitenkaan jäänyt huomaamatta mikään, mitä meidän maailmassamme tapahtuu. Hän ei ole yllättynyt kauheasta huumerutosta tai aborttien verilöylystä. Mikä siis on hänen vastauksensa tänä sekasorron ja moraalittomuuden aikana? Mitä hän ehdottaa vastalääkkeeksi luopumukseen ja demonisten voimien kasvuun? Mitä Jumala aikoo tehdä tällaisena tuhon aikana?
Hänen vastuksensa on sama kuin aina ennenkin, tuoda esiin Kristuksen voitto uudistuneella tavalla. Jumalalla on aina ollut vastaus valmiina. Hän on nostanut uuden jäännöksen miehiä ja naisia, jotka haluavat olla hänen pelastavan ja pyhittävän voimansa puhtaana todistuksena. Sama pätee tänäkin päivänä. Hänen suunnitelmansa on tuoda antikristuksen toiminnan näyttämölle joukko erotettuja, Kristuksen täyttämiä voittajia, jumalisia miehiä ja naisia, jotka haluavat elää täydellisessä antautumisessa Hänen hallinnalleen ja herruudelleen!