MENE GETSEMANEEN

Pietarin rohkea usko mahdollisti kävelemisen Jeesuksen luokse veden päällä. Kun Pietari näki aaltojen nousevan ympärillään, hän alkoi vaipua. Yhtäkkiä peloton opetuslapsi joutui paniikin valtaan ja huusi: "Herra, auta minua"(Matt.14:30).

Jeesus ojensi kätensä ja otti kiinni Pietarista sanoen hänelle: ”Sinä vähäuskoinen, miksi epäilit?" (Matt.14:31). Älä luulekaan, että Kristus hymyili, kun Hän sanoi nämä sanat Pietarille. Hän oli hyvin murheissaan lähimmän ystävänsä epäuskosta ja kysyi: ”Miksi epäilit minua Pietari? Enkö Minä ole Kaikkivaltias Herra?”
ÄLÄ ODOTA KRIISIÄ

Niin kuin Pietari, mekin voimme liikkua rohkeasti uskossa vuosikaudet, ennen kuin kriisi tulee ja pakottaa meidät nostamaan katseemme omaan tilaamme. Pahenevat olosuhteet saavat aikaan paniikin, joka valtaa meidät. Me luulemme uppoavamme. Kaiken aikaa Jumala on kuitenkin ulottuvillamme.

Pyysin Pyhää Henkeä näyttämään minulle, miten voisin poistaa epäuskon elämästäni. Rukoilin: ”Herra, miten voin heittää tämän vuoren sydämeltäni? Kuinka vapautan sieluni kaikesta, mikä estää Sinun ihmeitä tekevää voimaasi?” Hän kuiskasi minulle: ”Jos haluat auktoriteetin yli kaiken epäilyn ja pelon, sinun täytyy mennä erääseen paikkaan”.
VASTAUSTEN PAIKKA

Vastaus löytyy yhdestä paikasta: Getsemanesta.

Getsemane oli puutarha, johon Jeesus meni rukoilemaan, kun Hänen koetuksensa alkoi olla murskaava ja Hänen maljansa kävi yli Hänen voimiensa (ks. Matt.26:36 -46).
  • Hän itki syvimmän murheensa Isän edessä 
  • Hän voitti taistelun kaikkea pahan valtaa ja voimaa vastaan 
  • Siellä kaikkien esteitten täytyy totella Hänen Sanaansa
Sinun pitää kohdata Hänet kyyneleiden paikassa, mutta tulet pois voittajana.