HÄN KYLLÄ VASTAA

Vuosien kuluessa me, jotka tunnemme Herran läheisesti, olemme kokeneet monia ihmeitä. Hän on siunannut meitä päästämällä meidät suurista koetuksista ja kiusauksista.
Vuosikymmenen toisensa jälkeen olemme todistaneet Jumalan uskollisuudesta kovissa tilanteissamme. Me olemme tunteneet Hänet voimanlähteenä, usein meitä on koskettanut Kristuksen parantava käsi. Me olemme tunteneet lohdutusta ja Jumalan Hengen johdatusta kaikissa vaiheissa. Me tunnemme hyvin Herran monet ihanat lupaukset, koska olemme nähneet Hänen toteuttavan ne meille uskollisesti vuosien mennen.
KOSKEMATON NUORISO
On kuitenkin totta. ettei meidän saarnaamisemme ja kokemuksemme ole koskettanut meidän jälkeemme tulevaa nuorta sukupolvea. Nämä nuoret eivät ole rakastuneet Jumalan Sanan kauneuteen, koska he eivät ole kuulleet puhdasta Sanan saarnaa. Sen sijaan heitä on houkuteltu kirkkoon useimmiten lihallisiin aktiviteetteihin ja viihteeseen. Kun he ovat olleet sisällä, ainoa evankeliumi, joka on heille puhuttu, on helppoa, sitoutumatonta. Tuo helppo evankeliumi on menettänyt heille täysin merkityksensä.
Tiedän, että muutamat seurakunnat saavuttavat nuorisoa merkittävässä määrin. Suurelta osin nouseva sukupolvi ei ole kuitenkaan ole tiennyt, nähnyt tai kokenut Jumalan ihmeitä tekevää voimaa. Kerro, kenen puoleen he voivat kääntyä? Minunko, heidän vaikea tilanteensa on ilmaistu äskettäin sanomalehden otsikossa: MAAILMA ON KADOTTANUT KAIKEN LUOTTAMUKSEN.
JUMALA KUULEE MEIDÄN HUUTOMME
Profeetta Jesaja puhui tulevasta päivästä, kun maailma syö ”hädän leipää ja ahdistuksen vettä ” (Jes.30:20). Profeetta Jesaja ennusti, että tästä vastoinkäymisestä ja ahdistuksesta nousisi huuto. Kun Jumala kuulee sen huudon, ”Hän on sinulle totisesti armollinen, kun apua huudat; sen kuullessaan hän vastaa sinulle kohta” (Jes.30:19).