IHANA LUPAUS

Me tiedämme, että vuosisatojen ajan ne, jotka ovat luottaneet Jeesukseen, ovat kärsineet paljon. Ristin ajoista asti he ovat kuolleet uskonsa tähden, muutamat hyvin väkivaltaisesti. Jotkut Uuden Testamentin uskovat menettivät kotinsa ja maansa ja elivät luolissa.
Rakas lukija, ei kukaan tosi Jumalan Sanan saarnaaja koskaan lupaa sinulle, ettet tule kärsimään, ettet menetä omaisuuttasi, että sinun elämäntapasi on suojassa. On ”suuri pilvi todistajia” taivaassa, jotka sanoisivat meille kaikille, jotka rakastamme Jeesusta:
”On totta, että Kristuksessa olemme turvassa - ikuisesti turvassa. Hänen armonsa riittää jokaiseen kriisiin. Niin, on kivun, kärsimyksen kovia aikoja, mutta ei mikään koetus voi viedä sinua Kristuksen ulkopuolelle, ulos turva- arkista.”
Haluan sinun pitävän kiinni tästä ihanasta lupauksesta 1 Piet.1:3-9:ssä:
”Ylistetty olkoon meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala ja Isä, joka suuren laupeutensa mukaan on uudesti synnyttänyt meidät elävään toivoon Jeesuksen Kristuksen kuolleista nousemisen kautta. Turmeltumattomaan ja saastumattomaan ja katoamattomaan perintöön, joka taivaissa on säilytettynä teitä varten, jotka Jumalan voimasta uskon kautta varjellutte pelastukseen, joka on valmis ilmoitettavaksi viimeisenä aikana”.
”Sen tähden te riemuitsette, vaikka te nyt, jos se on tarpeellista, vähän aikaa kärsittekin murhetta moninaisissa kiusauksissa, että teidän uskonne kestäväisyys koetuksissa havaittaisiin paljoa kallisarvoisemmaksi kuin katoava kulta, joka kuitenkin tulessa koetellaan, ja koituisi kiitokseksi, ylistykseksi ja kunniaksi Jeesuksen Kristuksen ilmestyessä. Häntä te rakastatte, vaikka ette ole häntä nähneet, häneen te uskotte, vaikka ette nyt häntä näe, ja riemuitsette sanomattomalla ja kirkastuneella ilolla, sillä te saavutatte uskon päämäärän, sielujen pelastuksen”(1Piet.1:3 -9).