JEESUKSEN ESIMERKIN SEURAAMINEN - Gary Wilkerson

Vain muutama vuosikymmen sitten kansallinen johtaja erosi virastaan heti, jos hänet saatiin kiinni minkäänlaisesta skandaalista. Tänään näihin asioihin liittyy vain vähän häpeää. Mietin Herran sanaa Jeremialle: ”He joutuvat häpeään, sillä he ovat tehneet kauhistuksia; mutta heillä ei ole hävyntuntoa, he eivät osaa hävetä. Sen tähden he kaatuvat kaatuvien joukkoon, sortuvat, kun heidän rangaistuksensa tulee, sanoo Herra”(Jer.8:12). 
Kristittyinä tiedämme, ettei meidän toivomme ole tästä maailmasta. Kun olimme panneet toivomme johonkin johtajaan tai laitokseen, saimme pettyä. Viimeisen kahdenkymmenen vuoden aikana avoin synti on muuttunut kiivastuksen kohteeksi. Kuten Jumala sanoi Jeremialle, Hän ei aio jäädä vaiti.
Vain muutaman vuoden kuluessa homoseksuaalisuudesta on tullut normaalia, kun taas Raamattu selvästi opettaa sitä vastaan. Kristittyinä rakastamme homoseksuaaleja ja kaikkia, jotka harjoittavat sukupuolisia syntejä. Silti, katsot asiaa miten hyvänsä, Raamattu ei anna hyväksyntää samaa sukupuolta olevien seksuaaliselle kanssakäymiselle. (Jotkut seurakunnat sanovat, että se on mahdollista. Niin sanoessaan ne syvästi halventavat Jumalan auktoriteettia).
Kun me seuraamme Jeesuksen esimerkkiä ja rakastamme kaikkia ihmisiä ikään kuin uhrina, mukaan lukien homoseksuaaleja, meidät leimataan vihaajiksi ja oman tahdon seuraamisen vaatijoiksi. Raamatussa ei ole kuitenkaan vihapuhetta, vain epämiellyttävää puhetta synnistä. Tällä hetkellä yhteiskunta vaatii niiden Raamatun kohtien pois jättämistä, jotka sanovat, että homoseksuaalisuus on syntiä. Minun sydämeni särkyy, koska homoseksuaaleille syötetään valhetta.  Ei ole väliä sillä, keitä olemme. Jollet käänny synnistäsi, joudut pois suhteestasi Jumalan kanssa.