LUVATTU HENGENVUODATUS

Olen varma, että Herra yrittää päästä omiensa tykö, enemmän kuin koskaan ennen.
”Ei ole ikiajoista kuultu, ei ole korviin tullut, ei ole silmä nähnyt muuta Jumalaa, paitsi sinut, joka senkaltaisia tekisi häntä odottavalle”(Jes.64:4, kursiivi kirjoittajan).
Kuka vastaanottaa tämän lupauksen vuodatuksesta?  ”Ne, jotka odottavat Häntä”. Sana odottaa tarkoittaa tässä ”yhteen sitomista”, ”kokoamista”.  Jumalan kansa on siis kokoontuneena ja sidottuna yhteen yhtä tarkoitusta varten. He pitävät kiinni yhdestä lupauksesta: että Hän tulee alas läsnäolossaan ja sulattaa kaikki sydämet.
Jo on todisteita siitä, että Jumala halkaisee taivaat ja tulee alas Pyhässä Hengessä:
            Kristuksen ruumiissa oleva kasvava nälkä Häntä kohtaan
            Ilon murtautuminen esiin, vaikka kaikki pimenee.
Yksi varmimmista todisteista Pyhän Hengen yliluonnollisen vaikuttamisen alkamisesta on ilon henki, joka murtautuu esiin Jumalan kansan yli ja vaikuttaa voittoisaa ylistystä pimeiden aikojen keskellä.
            ”Sinä käyt niitä kohden, jotka ilolla vanhurskautta tekevät ” (Jes.64:5).
Ilo on oleva voiman lähde tulevina päivinä. Toimistoomme tulee uutisia kaikkialta maailmasta, joissa kerrotaan, kuinka seurakunta kokee yliluonnollista iloa mitä pahimmissa tilanteissa.  Sitä tapahtuu myös aivan tavallisten kristittyjen keskuudessa, jotka ovat rukoilleet Herraa herättämään heidät.  Heidän pelon vuorensa sulavat kuin vaha, ja he huutavat nyt riemuiten.