MAAILMA EI OLE MEIDÄN KOTIMME

Kun Pyhä Henki tulee kuin väkevä tuulispää, Hän herättää Kristuksen Morsiamen huudolla. Mikä on tämä Hengen huuto? ”Katso, ylkä tulee! Menkää häntä vastaan”(Matt.25:6).
Surullista kuitenkin on, että Kristuksen toisen tulemisen sanoma on tänään melkein kadonnut saarnatuoleista. Ei edes internetissä, jossa lukemattomat sivustot täyttyvät seurakunnan asioista, ei kuulu mitään Kristuksen tulemisesta. Johanneksen mukaan seurakunnan huuto lopun aikana on:
”Ja Henki ja morsian sanovat: ’Tule!’ Ja joka kuulee, sanokoon: ’Tule!’ Ja joka janoaa, tulkoon, ja joka tahtoo, ottakoon elämän vettä lahjaksi”(Ilm.22:17).
Sanopa, missä kuuluu huutoa: ”Tule, Herra Jeesus”? Kristus itse varoitti seurakuntaansa:
            ”Valvokaa siis, sillä ette tiedä, minä päivänä teidän Herranne tulee”(Matt.24:42).
Missä on valvova seurakunta, joka odottaa ja kaipaa Jeesusta?
”Sen tähden olkaa tekin valmiit, sillä sinä hetkenä, jona ette luule, Ihmisen Poika tulee. (Matt.24:44). 
PIDOT OVAT PÄÄTTYNEET
Jeesus lausui kovia sanoja niille, jotka pilkkaavat Hän pikaista paluutaan:
”Mutta jos paha palvelija sanoo sydämessään: 'Minun herrani viipyy', ja rupeaa lyömään kanssapalvelijoitaan ja syö ja juo juopuneiden kanssa, niin sen palvelijan herra tulee päivänä, jona hän ei odota, ja hetkenä, jota hän ei arvaa” (Matt.24:48 - 50). 
Kysyn sinulta, onko ihmiskunnassa ollut koskaan aikaa, jolloin olisi oltu niin kateuden kietomana? Pidot ovat ohi, koko maailman talous horjuu. Silti ihmisjoukot, mukaan lukien monet seurakunnassa, kieltävät sen. Juuri nyt Pyhä Henki vuodatetaan herättämään uinuvia seurakuntia valmistautumaan Hänen tuloonsa: ”Tämä maailma ei ole kotinne. Herää nyt. Pane itsesi valmiiksi Ylkää varten”.