YLILUONNOLLINEN VIERAILU

Olen vakuuttunut siitä, että Herra yrittää läpimurtoa kansansa luokse enemmän kuin ennen.
Niin kuin Raamattu ennustaa, paholainen on tullut alas pitäen suurta vihaa, koska hän tietää, että hänen aikansa on vähissä (ks. Ilm.12:12). Juuri nyt Jumalan kansa tarvitsee suurta Pyhän Hengen vuodatusta, yliluonnollista kosketusta, joka on suurempi kuin Helluntaina.
Ajattele: Jeesuksen seuraajilla ei Helluntaina ollut pelättävänä atomiaseita. He eivät joutuneet tekemisiin homoliittojen kanssa yhteiskunnan päävirtauksena. He eivät vapisseet, kun koko maailman talous tärisi romahtamisen partaalla. On selvää, että me tarvitsemme Pyhän Hengen voimaa kohdataksemme näitä viimeisiä päiviä. Se on selvää.
SYDÄMEMME HUUTO
Tosiaankin huuto, jota kutsutaan tänä päivänä, kuultiin Jesajan aikana:
Oi, jospa sinä halkaisisit taivaat ja astuisit alas, niin että vuoret järkkyisivät sinun edessäsi, … että tekisit nimesi tunnetuksi vastustajillesi ja kansat vapisisivat sinun kasvojesi edessä… Ei ole ikiajoista kuultu, ei ole korviin tullut, ei ole silmä nähnyt muuta Jumalaa, paitsi sinut, joka senkaltaisia tekisi häntä odottavalle”(Jes.64:1,2,4).
Mistä tämä huuto tuli? Sen ilmaisi profeetta, joka murehti Jumalan kansan innottomuutta. Hän oli mies, joka selvästi tiesi, mitä tarvittiin: Herran yliluonnollista vierailua. Jesaja sanoi: ”Herra, me emme voi jatkaa näin, samalla uskonnollisella rutiinilla. Me tarvitsemme Sinulta sellaista kosketusta, jota emme ole koskaan tunteneet.”