JUMALAN ELÄVÄT KIRJEET

”Te itse olette meidän kirjeemme, joka on sydämeemme kirjoitettu ja jonka kaikki ihmiset tuntevat ja lukevat”(2 Kor.3:2).
Minä haluaisin kysyä sinulta jotakin: Mitä sinun elämäsi kertoo ympärilläsi oleville ihmisille? Miten kuuluu sinun elämäsi kirja? Minkälainen opetus sinun elämäsi on?
Toimistoomme virtaa monia todistuksia. Luemme kertomuksia niistä, jotka ovat täyttyneet toivolla huolimatta työpaikan menettämisestä. Heistä, joilla on rauha huolimatta fyysisistä sairauksista, jotka vaeltavat rohkeasti loputtomat kärsimykset silmiensä edessä. Heillä on yksi yhteinen nimittäjä: He rukoilevat.
RUKOUS YHTEINEN NIMITTÄJÄ
Eräs sellainen palvelija on hurskas Jumalan nainen, joka käy lävitse murskaavaa koetusta. Joka päivä hänellä on toivoton tehtävä hoitaessaan sekä mieleltään järkkynyttä poikaansa että vanhahkoa anoppiaan, jolla on dementia. Tämän naisen pitää olla varuillaan kellon ympäri, koska jompikumpi noista kahdesta saattaa lähteä karkuun tai polttaa koko talon poroksi. Hän kertoo siitä, kuinka hän on uupunut joskus, ja ihmettelee, miten jaksaa seuraavan päivän.
Mihin perustuu hänen kestämisensä: hän rukoilee. Tämä nainen ymmärtää, kuinka mennä uskalluksella Jumalan armon istuimen eteen saadakseen avun oikeaan aikaan.
ROHKEA LUOTTAMUS
Sellaiset opettajat ovat eläviä kirjeitä, Jumalan rakkauskirjeitä toivottomalle maailmalle. Heistä on tullut sellaisia, koska he ovat jatkuvasti yhteydessä Herraan kaikissa koetuksissa ja taisteluissa. He luottavat niin täysin Jeesukseen, että Hän uudistaa heidän voimansa. Niin he jaksavat eteenpäin ja riippuvat Pyhän Hengen johdatuksesta ja armosta hädän hetkellä.
Kysyn sinulta: Palveletko toisia omalla esimerkilläsi? Kehotan sinua: Mene joka päivä Herran luo saamaan kaikkea armoa ja voimaa, jota tarvitset. Hän kutsuu sinua yhdeksi opettajakseen!