JEESUS, SUOJAMME JA TURVAMME

Muutama kuukausi New Yorkin syyskuun 9. päivän terrori-iskun jälkeen sanomalehdessä oli seuraava otsikko: ”AHDISTUKSEN KAUPUNKI”. Kotimaan turvallisuusosasto oli varoittanut suunnitellusta terrori-iskusta, koska se oli tullut ilmi, ja hälytystaso oli nostettu oranssille.
SALAISET PELOT
Sinä päivänä New Yorkin poliisiviranomainen puhui minulle epävarmuudesta ja hälytyksestä, joka valtasi poliisivoimien ja palolaitoksen osastot. Heidän rohkeat jäsenensä piilottivat pelkonsa, koska useimmat heistä olivat menettäneet ystäviään syyskuun 9. päivän hyökkäyksessä.
Nytkin, vuosia myöhemmin, joka kerta, kun kaupunkilaiset kulkevat tunneleissa ja silloilla, he pidättävät hengitystään ja rukoilevat suojelusta. Pysäköity auto voi aiheuttaa paniikkia. Suurin pelko, joka ahdistaa tätä kaupunkia, on matkalaukkupommi, jossa on ydinlataus tai epidemian aiheuttaja. Monet ihmiset alkoivat pitää mukanaan pieniä kaasunaamareita. Asujaimisto näyttää varustautuneen odottamattomaan, uskoen, että suuren luokan hyökkäys tapahtuu lopulta. Kukaan ei tiedä milloin, mutta se ajatus riippuu raskaana väestön yllä.
AVUN LÄHDE
Todellisten uskovien joukossa pelkoa ei kuitenkaan ole. Sen sijaan me haluamme olla käytettävissä, jos hyökkäys tulee, ja auttaa kriisin aikana. Niin meidän seurakunnassamme on valmistettu ihmisiä. Monet tulevat Kristuksen luo kaikkialla New Yorkissa ja nuorten keskuudessa on enenevä nälkä Jumalan puoleen.
Olkoon tämä kaikkien Jumalan palvelijoiden asenne näinä huolen ja pelon päivinä. Herra on poistanut kaiken pelon omistaan, että he voivat olla avun lähteenä maailmalle vaikeina aikoina.