ANNA JUMALAN RAUHAN HALLITA

Jumala, Pyhä Henki, luo rauhan, Hän pane sen tapahtumaan ja Hän luo sinuun ilon.

En puhu ainoastaan rauhasta Jumalan kanssa. Hänen luomansa rauha sinussa on mielen rauhaa, rauhaa, joka kumpuaa ja virtaa sisälläsi parantaen, tasapainottaen ja rakentaen luottamusta.

Kun sinulla on sellainen rauha, lakkaat yrittämästä näytellä Jumalaa. Lakkaat yrittämästä ratkaista omia ja toisten ongelmia. Lakkaat miettimästä mielessäsi, mitä voisi tapahtua, mitä kauheaa saattaisi tapahtua.

Sen sijaan Annat jokaisen ajatuksesi kuuliaisuuteen. Kykenet tekemään tämän, koska sinulla on rauha, jonka Jumala loi sinuun. Alat luottaa ja hyväksyä Hänen rakkautensa ja alat uskoa Hänen Sanansa lupauksiin.

Rakas lukija, kehotan sinua pyytämään, että Pyhä Henki antaisi sinulle suuremman määrän uskoa Hänen rakkauteensa sinua kohtaan. Pyydä Häntä luomaan sinuun Jumalan rauhan suurempi virtaus. Sitten Herra tuo esiin rauhansa huultesi hedelmänä.

Todellista rauhaa ei voi teeskennellä. Maailma tunnistaa sen heti, jos joku yrittää. Pyhä Henki tekee rauhan sinun elämääsi ja sen tuntevat toiset ympärilläsi. Se ei ole sinun rauhasi, joka puhuu heille, vaan Hengen. Se koskettaa heitä niin, että he pyytävät sinua rukoilemaan rukouksen, joka koskettaa heitä ja tuo parannuksen.

Niin kuin kerääntyvät pilvet aiheuttavat pelkoa maailmassa, niin Jumalan kansa voi vaeltaa tämän Paavalin sanan mukaan: ”Ja vallitkoon teidän sydämissänne Kristuksen rauha”(Kol.3:15).