JOKAINEN ASE, JOKA VALMISTETAAN SINUN VARALLESI - Gary Wilkerson

"Voi, mitä sinulla on meidän kanssamme tekemistä, Jeesus Nasaretilainen? Oletko tullut meitä tuhoamaan? Minä tunnen sinut, kuka olet, sinä Jumalan Pyhä." Niin Jeesus nuhteli häntä sanoen: "Vaikene ja lähde hänestä"(Luuk.4:34 - 35).

Haluan keskittyä tähän jakeeseen: ”Jeesus nuhteli häntä sanoen”. Jeesus haluaa tehdä sen sinun elämässäsi tänään! Tänään! Ei sitten, kun vihdoin viimein miellytät Häntä olemalla täydellinen (koska et koskaan voi tehdä niin). Hyvä uutinen on, että kaikille Jeesukseen Kristukseen uskoville on varattuna Pyhän Hengen voima. Sillä voimalla Hän sanoo: ”Vaikene ja lähde hänestä”. Vaikka olisi kyseessä luopio tai joku, joka taistelee synnin kanssa. Armossaan, ystävällisyydessään ja armossaan Hän tekee sen heti.

Saatana aikoo saada sinut riippuvaiseksi, lannistuneeksi, epäileväksi, pelokkaaksi ja ahdistuneeksi. Hänen suunnitelmansa ei ole vain saada sinua siihen, vaan pitää sinut siinä. Kaikkein surkeimmat kokemukset pastorina olen saanut istuessani kasvokkain kuunnellen heidän synnin tunnustustaan:

”Olen ollut kiinni siinä tai tässä kymmenen tai viisitoista vuotta.”

”Kymmenen vuotta sitten poikamme karkasi, eikä hän palvele Jumalaa”.

”Viiden viime vuoden ajan avioliittomme on ollut kivillä. Murrumme pian”. Näin se jatkuu ja jatkuu.

Tässä on hyvä uutinen meille kaikille tänä päivänä. Jeesus ei ainoastaan sekaannu asioihin, vaan Hän vartioi sen ajan pituutta, jonka Saatana haluaa kiusata sinua, ja sanoo: ”Riittää jo. On aika tehdä siitä loppu”.

On aika tehdä siitä loppu. On aika sanoa: ”Riittää”. Saatana aikoo rakentaa aseita, keinoja, suunnitelmia ja käyttää noita aseita sinua vastaan. Niinpä meidän tulee olla hyvin tarkkoja, ettemme ota kevytsydämistä, letkeää asennetta. Esim. “No, joo. Saatanalla ei ole voimaa. Hän ei voi sekaantua elämääni. Hän ei voi keskeyttää Jumalan työtä.”

Hän voi tulla sinua vastaan, eikö vain? Olet kokenutkin sitä. Hyvä uutinen on kuitenkin, että Raamattu sanoo, ettei mikään näistä aseista menesty.

”Jokainen ase, joka valmistetaan sinun varallesi, on oleva tehoton; ja jokaisen kielen, joka nousee käymään sinun kanssasi oikeutta, sinä osoitat vääräksi”(Jes.54:17).