HÄN ON EHDOTTOMAN USKOLLINEN - Carter Conlon

“En ole nähnyt vanhurskasta hyljättynä enkä hänen lastensa kerjäävän leipää”(Ps.37:25). Tämän uskomattoman lupauksen toinen puoli ”enkä hänen lastensa kerjäävän leipää” tarkoittaa, että Kristuksen kanssa vaeltaminen ei vaikuta vain sinun omaasi vaan myös sinun rakkaittesi tulevaisuuteen.

Muista, että tämä tapahtuu lopulta vain Kristuksen kuuliaisuuden takia Isäänsä kohtaan. Hän antoi henkensä täyttääkseen Jumalan päämäärän, että sinä ja minä, Kristuksen Jeesuksen jälkeläisinä, voimme ottaa vaarin psalmissa annetusta lupauksesta. Siitä näemme, kuinka tärkeätä on vaeltaa kuuliaisina ja antaa koko sydämemme Herralle. Kun niin teemme, lupaus ulottuu kaikkiin niihin, jotka tulevat meidän jälkeemme, lapsiimme, lastenlapsiimme, niihin joiden yli Jumala on antanut meille auktoriteetin. Olen jo nähnyt tämän olevan totta omassa elämässäni.

Sikäli kuin tiedän, olen ensimmäinen uskova Kristuksessa oman perheeni historiassa. Minulla on kuitenkin sisarusten lapsia ja muita perheenjäseniä, jotka ovat kääntyneet Jumalan puoleen. Pitkään sen jälkeen, kun olen itse mennyt tästä maailmasta, uskon, että Herran siunaus edelleen koskettaa minun kotiani, koska itse päätän vaeltaa Kristuksen vanhurskaudessa.

Sunnuntai-iltaisin täällä Times Square-seurakunnassa kuulee monia todistuksia ihmisiltä, jotka yrittivät juosta Jumalaa pakoon. Heidän elämänsä oli täynnä syntiä ja kapinaa. He käänsivät musiikin kuulumaan erityisen kovaa yrittäessään hukuttaa Jumalan äänen. Ongelma oli kuitenkin siinä, että heillä oli vanhurskas äiti tai isä. Joku rukoili heidän puolestaan! Nyt on ilmeistä, että heitä ei ole hyljätty. He eivät joudu kerjäämään leipää, koska joku heidän kodissaan vaelsi Jumalan kanssa.

Päättäkäämme mekin joka päivä vaeltaa Jumalan tietä, pitäen Jumalan totuuden vanhurskaudessa ja luottaen Hänen antavan meille voiman Hänen kokosydämiseen seuraamiseensa. Kun päätämme tehdä niin, näemme Raamatun sanan toteutuvan. Vanhurskasten siunaus on meidän päällämme samoin kuin jälkeläistemme päällä. Saamme kaiken, mitä tarvitsemme, sillä Jumala on ehdottoman uskollinen ja täyttää lupauksensa!

__________
Carter Conlon tuli mukaan Times Square Churchin työhön vuonna 1994 perustajamme, David Wilkersonin kutsusta. Hänet asetettiin vanhemman pastorin virkaan vuonna 2001.