MEIDÄN PITÄÄ MENNÄ HÄNEN LUOKSEEN - Gary Wilkerson

Niin tuli muuan synagogan esimies, nimeltä Jairus, ja lankesi hänet nähdessään hänen jalkojensa juureen”(Mark.5:22).

Meidänkin pitää tehdä niin. Uskovina Jeesus asuu meidän sydämessämme, mutta siitä huolimatta meidän tulee mennä polvillemme Hänen eteensä ja ojentaa kätemme Hänen puoleensa epätoivossamme.

Jos et tunne Jeesusta, voin kertoa sinulle, että Hän rakasti sinua, vaikka olit kapinoinut Häntä vastaan elämällä itsekästä elämää. Hän kuoli sinun syntiesi puolesta ja nousi jälleen ylös kolmantena päivänä. Raamattu julistaa tätä totuutena, ja enemmän kuin viisisataa todistajaa näki Hänet.

On siis todistettu, että Jeesus nousi kuolleista kolmantena päivänä ja elää nyt iankaikkisesti. Jos otat Hänet sydämeesi asumaan, sinun syntisi voidaan antaa anteeksi, ja kaikki tulee uudeksi (ks. 2 Kor.5:17).

Tänä päivänä, olit missä hyvänsä, juokse Hänen eteensä ja lankeamaahan niin kuin Jairus teki. Saatat olla jumittunut uskonnolliseen kierteeseen: menet kirkkoon ja käyt läpi tyhjiä tunteita. Sinä voit juosta Jeesuksen luo epätoivossasi tänään ja sanoa: ”Jeesus, minä rukoilen sinua, että saisin uskon, joka tulee Jumalan Sanan kuulemisesta.”

Siinä on evankeliumi pähkinänkuoressa, ja sinä voit saada Hänet Herraksesi ja Vapahtajaksesi tänään!