RAUHA, RAUHA!

”Minä luon huulten hedelmän, rauhan, rauhan kaukaisille ja läheisille, sanoo Herra, ja minä parannan hänet”(Jes.57:19). Tämä on Jumalan Sanan rohkaisevimpia lupauksia. Herra sanoo, että Hän ajaa meistä ulos pelon hengen ja istuttaa meihin oman yliluonnollisen rauhan henkensä. Jesaja toistaa sanan ”rauha” tässä korostaakseen, että se on jatkuva rauha.

Pyhä Henki lupaa: ”Minä luon sinuun rauhan”. Kun me kerran koemme tämän rauhan, siitä tulee luova sana, joka virtaa meidän huuliltamme toisille.

On oleva aika jokaisen meidän elämässämme, jolloin me uuvumme täysin kaikkiin ympärillämme pyöriviin ongelmiin. Ne voivat olla henkilökohtaisia ongelmia, jotka koskevat perhettä, ystäviämme, työpaikkaamme, talouttamme. Me väsymme kaikista sydäntä särkevistä ”huonoista uutisista”, joita kuulemme, kriiseistä, jotka näyttävät heittävän meidät pois kontrollista.

Niin, miten me otamme vastaan tämän ihmeellisen, kaikkivaltiaan rauhan luomuksen?

Ensinnäkin meidän täytyy tunnustaa, että kaikki pelkomme johtuvat epäuskosta, koska emme ole täysin luottaneet Pyhän Hengen voimaan, joka elää meissä.

Jumalan Henki on jumalallisen rakkauden ehdoton täyteys: kaikesta huolehtiva, niin kuin äiti; suurempi voimassa kuin kaikki helvetin vallat, kaikkitietävä. Vaikka me tiedämme tämän, me usein olemme Hengen läsnäolossa mutisten ja valittaen, ajatellen kuin hyljätyt lapset.

Kerronpa sinulle, ettei kukaan uskova voi parantua pelon hengestä ja löytää rauhaa, ennen kuin hän antaa kaikki asiansa Hengen rakastaviin käsiin. Meidän täytyy antaa kaikki Hänen tahtoonsa luottaen, että ”Hän, joka on minussa, on suurempi kuin se, joka on maailmassa”(ks.1 Joh.4:4).