MINÄ TUON HYVIÄ UUTISIA

”Ja samoin kuin ihmisille on määrätty, että heidän kerran on kuoleminen, mutta sen jälkeen tulee tuomio”(Hebr.9:27). Kuten Raamattu todistaa, meidän elämämme täällä maan päällä on kuin ruohon (ks. Ps.102:11). Jonain päivänä olemme täällä, kasvamme ja kukoistamme ja seuraavana päivänä kuihdumme vuodenajan mukaan. Olemme kuin hengitys, jonka näemme kylmänä päivänä: tässä nyt ja kadonnut seuraavassa hetkessä. Olen varma siitä, että tarvitaan yksi hetki iankaikkisuuteen, ja me tajuamme, kuinka vähäpätöisiä ja katoavia meidän tämän hetkiset pelkomme ja koetukset ovat olleet. Silloin näemme myös, kuinka Herra onkin ollut läsnä meidän elämässämme koko ajan, varjellut meitä pelastavalla ja kantavalla voimallaan.

Tuon sinulle hyviä uutisia, valtavia uutisia, jotka auttavat taistelemaan kaikki pahoja uutisia vastaan, joita olet joutunut kuulemaan. Uskon, että nämä uutiset pitävät sydämesi ja henkesi rauhallisina, jopa iloisina kaiken sen läpi, joka tulee maan päälle. Tässä ovat hyvät uutiset:

Jos olet tehnyt parannusta mistä tahansa ja kaikista synneistäsi ja uskot Jeesukseen, uskot Hänen puhdistavaan vereensä, annat itsesi joka päivä Hänen valtaansa, sinä tulet seisomaan Hänen valtaistuimensa edessä ilman tahraa tai pelkoa. Oikeastaan sinut tunnustetaan kaikkien läsnäolijoiden edessä, jokaisen ihmisen, enkelin, helvetin demonin edessä Kristuksen kallisarvoisena Morsiamena.

Sinun ei tarvitse kuulla moitetta yhtään ainoaa syntiäsi kohtaan, ei epäonnistumisiasi paljasteta, vaan voit seistä ilman tahraa.

Sinun synneistäsi ei mainita ainoatakaan. Sen sijaan, vain sinun hyvät tekosi, mukaan lukien uskosi Jeesukseen Kristukseen, ilmaistaan kokoon tulleiden ihmisjoukkojen edessä.