JEESUS TULI TEKEMÄÄN TYHJÄKSI PERKELEEN TEOT - Gary Wilkerson

Sen jälkeen kun miehessä ollut riivaaja oli loukannut Jeesusta, hän sanoi riivaajalle: "Vaikene ja lähde hänestä"(Luuk.4:35). Siihen riivaaja vastasi heittämällä miehen maahan ja tuli ulos hänestä enemmittä satuttamisitta.

Miltähän se tuntuisi, jos voisit tänä päivänä uskoa, ettei avioliittosi voisi rikkoutua enempää? Miltä tuntuisi, jos voisit uskoa, että lapsesi, jotka ovat kaukana Jumalasta, voisivat tulla takaisin Herran luo ja tuntea hänet?

Olen nähnyt tämän tekstin sisällön todellisuudessa ja tahdon kerto sinulle, että sama voi tapahtua sinulle. Olin kerran hyvin veitsen terällä ja se koski omaa tuhlaajapoikaani. Hän lähti kotoa, meni huumeisiin ja eli kadulla. Hän oli vain villi lapsi, jolla oli hyvä sydän ja tiesin, että Jumala kutsui häntä elämään.

Aloin rukoilla näitä asioita: ”Pyhä Henki, sekaannu nyt tuhlaajapoikani, Elliotin elämään. Oi, Pyhä Henki, missä hän onkaan tällä hetkellä, katkaise vihollisen suunnitelmat, koska tiedän, että Elliot on kutsuttu voittoon voiton perään. Ja sitten Herra, tee tyhjäksi perkeleen teot.”

Tuhlaajapoika on palannut kotiin! Jeesus sekaantui hänen elämäänsä ja poikani on muuttunut mies. Nyt hän palvelee Jumalaa. Hän on aivan erilainen! Hänellä on ilo, luottamus, rohkeus. Hänen tulevaisuudelleen on näky. Miksi? Siksi, että Jeesus tulee mukaan kuvioihin, Jeesus sekaantuu elämääsi ja tuhoaa pahan.

Hyvä uutinen on, että Jeesus haluaa ottaa sen, mikä on suunniteltu sinua vastaan ja tuhota sen, niin että se ei enää voi tehdä sinulle mitään pahaa. Hän voi tehdä sen sinulle tänään!